Euphoria invites Evolution Of Style
Toon menu
za 8 nov '14

Euphoria invites Evolution Of Style

Brennan Heart + Ran-D + Code Black + Outbreak + Audiotricz + Aztech + more

Voorverkoop start: za 30 aug '14 13:00u

Vanavond keert b2s met Euphoria weer terug naar 013. Deze keer met een speciale editie onder de noemer ‘Euphoria invites Evolution of Style’. 

Evolution of Style is een intrigerende documentaire over de passie, carrière en het leven van de Tilburgse hardstyle DJ Brennan Heart (Fabian Bohn), die vorig jaar werd uitgebracht. In deze documentaire zie je Brennan Heart onder andere optreden in 013, en hier komt hij tijdens Euphoria invites Evolution of Style dus weer terug! Brennan Heart heeft deze speciale avond samengesteld waarmee hij graag in zijn eigen stad de ‘EOS tour’ wil afsluiten. Uiteraard heeft hij een aantal collega DJ’s uitgenodigd om hem op het podium te vergezellen, zoals Ran-DCode BlackOutbreak en AudiotriczMC Da Syndrome is de host op de main stage.

Er zal tijdens deze avond ook een speciale ‘WE R’ stage aanwezig zijn waar artiesten van Brennan Heart’s gelijknamige label zullen optreden, AztechNutralizers en Crisis Era, aangevuld met de winnaar van een nog nader bekend te maken contest. 

Dit is voorlopig de laatste editie van Euphoria in oude stijl. De volgende editie zal plaatsvinden in november 2015 na de verbouwing in een geheel vernieuwde 013. Daarmee wordt 013 nog meer de ideale locatie voor het concept Euphoria met twee grote stages die podia zal bieden voor de euforische, melodieuze noot die Hardstyle in zich heeft, met een stevig randje en gericht op de grootste namen, maar ook het nieuwste talent! De editie in 2015 zal een speciale editie zijn die het 10-jarig bestaan van het concept Euphoria viert.

Let op: Mits voorradig bedraagt de avondkassa prijs voor dit evenement €28,-. Deze zijn op de dag zelf vanaf 18:00 uur verkrijgbaar. 

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?