Roadburn Festival 2015 Pre-Sale Party
Toon menu
do 16 okt '14

Roadburn Festival 2015 Pre-Sale Party

The Machine + Radar Men From The Moon

De 20e editie van Roadburn, het internationaal gerenommeerde festival voor stonerrock, doom, psychedelica en avant-garde metal, vindt plaats van 9 t/m 12 april 2015. Voorgaande jaren waren de tickets voor Roadburn snel uitverkocht. Wil je gegarandeerd een ticket? Kom dan op donderdag 16 oktober naar de Roadburn pre-sale party in 013. Tussen 19:00 en 20:30 uur krijg je de gelegenheid om maximaal 4 hard copy tickets per persoon te kopen. Naast deze mogelijkheid om tickets te kopen tijdens deze exclusieve pre-sale zijn er optredens van The Machine en Radar Men From The Moon. Deze avond is gratis toegankelijk.

The Machine en Radar Men From The Moon zijn beide geen onbekenden van Roadburn. Met vier albums op zak en ontelbaar veel hypnotiserende club- en festivalshows is het Rotterdamse The Machine een gevestigde naam binnen de Europese heavy psych rock scene.

De Eindhovense instrumentale spacerockers van Radar Men From The Moon mixen shoegaze met neo-psych, space en noise rock tot een spannende ontdekking van nieuwe geluiden. Na het sensationele debuutalbum is er nu de uitermate goed ontvangen opvolger ‘Strange Wave Galore’

Ook is Roadburn’s artistiek directeur/promoter Walter Hoeijmakers aanwezig om de laatste festival updates met de aanwezigen te delen. Een betere kick off voor de officiële countdown naar Roadburn 2015 is niet denkbaar!

Voorverkoop informatie Roadburn
Tickets voor de 20e editie van Roadburn Festival, van 9 t/m 12 april in 013 Poppodium, gaan vanaf donderdag 16 oktober om 21:00 uur in de voorverkoop. De festivalorganisatie is blij te kunnen melden dat de ticketprijzen niet zijn gestegen ten opzichte van de vorige editie. 3-dagen tickets voor donderdag, vrijdag en zaterdag kosten € 165,00, 4-dagen tickets voor donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kosten € 185,00, zondag tickets voor alleen de Roadburn Afterburner kosten € 32,50. Alle prijzen zijn exclusief servicekosten. Online kopers kunnen maximaal vier tickets per persoon bestellen. Tickets kunnen worden gekocht via 013.nl.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en