New Year's Eve 2015
Toon menu
do 1 jan '15

New Year's Eve 2015

+ WE ALL LOVE 80's, 90's 00's + Diep + De Gin Gin + Le Scratch

Minimumleeftijd 18 jaar

Let op: E-tickets a €25,- (excl. servicekosten) zijn tot 22:00 uur verkrijgbaar, daarna enkel nog tickets verkrijgbaar via de boxoffice voor de avondkassa prijs van €30,-. Mits voorradig.

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat we weer een fantastische avond in het vooruitzicht hebben. Wat is een betere manier om het nieuwe jaar in te luiden dan een krachtenbundeling van het beste dat Tilburg op uitgaansgebied te bieden heeft? En dit alles ook nog eens in het grootste podium van Tilburg! Voor NYE 2015 slaat 013 de handen ineen met ‘Tilburg’s finest’: WE ALL LOVE 80’s, 90’s 00’s, DIEP, De Gin Gin en Le Scratch.

De WE ALL LOVE Dj’s houden wel van een feestje, al jaren is WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s vaste prik in 013. Zij zullen op gepaste wijze het nieuwe jaar inluiden met de beste hits van toen onder begeleiding van gepaste sentimentele videobeelden. Dus haal die Madonna-beenwarmers en luchtgitaren uit de kast voor een dans- en meezingfeest in de Jupiler Zaal dat zijn weerga niet kent.

Diep, donker, duister en dansbaar. DIEP verkent sinds 2010 de grenzen van de beste deephouse en minimaltechno tijdens de succesvolle avonden in de Kleine Zaal. DIEP doet vergeten dat je niet in een donkere, zweterige Berlijnse club staat, maar gewoon met beide voeten in Tilburg. Tijdens NYE 2015 neemt DIEP wederom de Kleine Zaal over met sets van Genius of Time en Brad Coleman, verwacht dansbare grooves met diepgang. Ook DIEP residents Bakvorm & Hosman zijn natuurlijk van de partij.

De Gin Gin is dé clubavond van Gebouw 84/Club Smederij in Tilburg. Ben Penn (Red Light Radio) host hier elke maand de lekkerste soul, latin en afrofunk feesten. Tijdens NYE 2015 heeft Ben Penn, Jameszoo en Eaglemen over de vloer in Stage01. Jameszoo snijdt jazz, exotica en de mafste muziek op de maat van de dansvloer. Eaglemen experimenteert met exotische Braziliaanse 60’s muziek, afrobeat, (dub)reggae, jazz en alles wat daar tussenin zit. De heren waren eerder al te zien op onder andere Lowlands, Pitch, Mysteryland en Valtifest.

Le Scratch staat internationaal bekend als één van de allerhipste organisaties op het gebied van hiphop. De feesten vinden iedere maand plaats in Londen, Melbourne en Tilburg. Vanavond is de foyer van 013 de plek des onheils en mag er weer gedanst worden! Le Scratch neemt deze avond DJ Sueside, BB Kiddo en Djo Franz mee en natuurlijk staan de Le Scratch Dj’s ook gewoon achter de mengtafels.

Het moge duidelijk zijn: het wordt één groot feest in 013 tijdens NYE 2015, maak je klaar voor een geweldige start van het nieuwe jaar!

Let op: Voor dit evenement verstrekken wij toegang tot 013 tot 04.00 uur. Hierna is het niet meer mogelijk om binnen te komen.