Kovacs
Toon menu
za 21 feb '15

Kovacs

Met haar donkere en doorleefde stemgeluid zorgt de jonge Brabantse zangeres Sharon Kovacs momenteel voor veel opwinding. Sinds haar uitstekende debuut-EP 'My Love' (mei 2014) en de gelijknamige single die direct 3FM Megahit werd, is haar ster dan ook op komeetsnelheid rijzende.

Haar expressieve stem roept herinneringen op aan uiteenlopende performers als Lana Del Rey, Beth Gibbons (Portishead) en Shirley Bassey. De muzikale aankleding - orkestrale pop-noir - geeft het geheel een grootse uitstraling mee zoals we dat in Nederland eigenlijk niet gewend zijn. Kovacs spreekt daarmee een grote en gevarieerde groep liefhebbers aan. Zo stond ze reeds op heel verschillende festivals als North Sea Jazz, Bospop en Lowlands waar ze grote indruk maakte.

Met producer Oscar Holleman (Krezip, Within Temptation) werkt Kovacs momenteel aan haar volwaardige debuutalbum dat in de nabije toekomst moet verschijnen. Een Grote Doorbraak lijkt slechts een kwestie van tijd, dus wil je deze belofte nog in een intieme setting meemaken voordat straks de grote zalen vollopen, wees hier dan op tijd bij!