Ronnie Flex
Toon menu
vr 20 mrt '15

Ronnie Flex

+ Bokoesam + Lefensmannen

De 22-jarige Ronnie Flex gaat al zo'n vijf jaar mee in de hiphopscene. Hij werkte in die tijd al samen met de hele rapgame, van Yellow Claw tot Gers Pardoel, van Nouveau Riche tot de Vlamingen van Safi & Spreej. En toch kwam in 2014 pas zijn debuutalbum uit. Op het eerste gezicht lijkt dat raar, maar als je 'De Nacht Is Nog Jong Net Als Wij Voor Altijd' checkt, snap je al snel hoe dat komt. Ronnie Flex heeft nu pas écht zijn plek gevonden. Zijn unieke sound ligt ergens tussen hiphop, R&B, EDM, pop en urban in. Even smooth als roekeloos. De nacht is nog jong en we gaan nooit meer slapen.

Na de release van de track 'Super Sayin Based' stond Bokoesam al meteen in de Kleine Zaal tijdens Definitie van Hiphop. Daar ging de zaal helemaal kapot los op de harde flow van deze Amsterdammer. Sindsdien is zijn ster alleen maar rijzende. Hij heeft inmiddels getekend op TopNotch, dus beter hou je hem in de gaten.

De Lefensmannen zijn de homies van Ronnie Flex. Bijkomend voordeel? Ze kunnen allen ook nog een aardig potje rappen en verzorgen op deze avond de support in groepsverband. Verwacht een hoop gekkigheid met Kid de Blits, DefMajor, Maxi Milli, Mafe, Cartiez en producer Montex.

Zij waren erbij