Jaimi Faulkner
Toon menu
vr 3 apr '15

Jaimi Faulkner

+ PollyAnna

Voorverkoop start: wo 14 jan '15 10:00u

Een man van de wereld, deze Jaimi Faulkner. Geboren in Australië, maar inmiddels al enkele jaren woonachtig in Berlijn. Zijn laatste plaat 'Up All Night' heeft hij opgenomen in Malaga (Spanje) met de Duitse hiphopproducer Ralf Meyer. En zijn liveband? Die komt voor een groot gedeelte gewoon uit Tilburg. Niet voor niets sluit Jaimi zijn tour bij ons af!

"Koop alsjeblieft na afloop mijn cd. Dan kan ik misschien een treinkaartje naar Berlijn kopen. En wie weet op een dag terugreizen naar Australië" hoorde OOR deze aimabele Australiër zeggen na zijn concert. Het is kenmerkend voor Jaimi Faulkner. Een man die zijn leven ten volste wil benutten. Met zijn soulvolle stem en virtuoze gitaarspel maakt hij dan ook zorgeloze singer-songwriter liedjes, met het hart op de juiste plaats.

De nieuwe Nederlandse popster komt uit Dordrecht en heeft de naam PollyAnna. Giel Beelen bombardeerde haar bij De Wereld Draait door al als "hét talent van 2015". Met 'Sing' lijkt ze in ieder geval een hit in de dop te hebben.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en