M.V.D.Z. (Ministerie Van Duistere Zaken)
Toon menu
za 7 mrt '15

M.V.D.Z. (Ministerie Van Duistere Zaken)

Benny Rodrigues + Lucien Foort + DJ Svemirski + Sep + Tahko

Voorverkoop start: za 17 jan '15 10:00u

Minimumleeftijd 18 jaar
Avondkassa €12,50

Vanavond is 013 het domein voor de tweede editie van het
M.V.D.Z, beter bekend als het Ministerie Van Duistere Zaken. Een muzikaal initiatief waar wordt bekokstoofd, gekonkeld, gedreigd, vervolmaakt, verwrongen binnen kaders die geen kaders mogen zijn. De bestuurders zijn visionairs op het gebied van duistere frequenties, lage golfvormen en ongedefinieerde beats. Welkom bij dit anarchistische verbond! Rebellen zijn welkom en eenheidsworst wordt niet geserveerd.

M.V.D.Z. (p)resident Lucien Foort heeft voor vanavond in Tilburg gekozen voor een Kamer met de volgende ministers:

Benny Rodrigues, die als een van 's Neerlands grootste inspiratiebronnen zijn muzikale uitgesproken zegje altijd klaar heeft. Zonder moeite snijdt hij vandaag de donkerste onderwerpen aan. Uit België komt DJ Svemirski, die sinds 1989 in België en omliggende landen draait. Daarnaast runt hij Coincidence Records en produceert hij voor Tic Tac Toe Rec, Artform en Thrill.

Vice-President Tahko geeft deze avond acte de presence en heeft zich binnen de landelijke politiek al onsterfelijk gemaakt met audiënties bij Click, Brookfield Kids, Kollektiv, Zandbak en veel meer. De laatste minister is Sep. Hij studeert in zijn spaarzame vrije tijd aan de Rockacademie en warmt jullie vanaf een uur of 22:00 op.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en