Orchestral Manoeuvres: Symphony meets Pop
Toon menu
wo 1 apr '15

Stichting Veteranen Hart van Brabant presenteert:

Orchestral Manoeuvres: Symphony meets Pop

Orkest Koninklijke Luchtmacht + Emmaly Brown + Dennis Kroon

Voorverkoop start: wo 22 jan '14 14:00u

Avondkassa: €17,-

Een avond muzikaal entertainment verzorgd door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Speciaal voor vanavond heeft het Orkest haar arrangementen aangepast: popmuziek zoals je het nog nooit gehoord hebt, met vocale invulling van The Voice Of Holland-finaliste Emmaly Brown en live show kandidaat Dennis Kroon!

In totaal vijftig musici brengen hedendaagse popmuziek ten gehore zoals je dit mag verwachten in een poppodium: bruisend, meeslepend en gegarandeerd een avond om nooit te vergeten!

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht staat aan de top van de Nederlandse professionele orkesten voor lichte muziek en geniet wereldwijd aanzien. Zij hebben de lichte muziek tot een belangrijk deel van haar orkestcultuur gemaakt. Daartoe beschikt het orkest over een vaste ritmesectie bestaand uit gitaar, toetsen, basgitaar/contrabas en drums. Dirigent: majoor Jasper Staps.

Dennis Kroon
Militair Dennis Kroon maakte met zijn auditie in het vijfde seizoen van The Voice of Holland behoorlijk veel indruk. Alle coaches draaiden hun stoel om toen hij met veel gevoel 'Hello' van Lionel Richie zong. Ali B vroeg zich af waar het vandaan kwam dat hij met zoveel gevoel kon zingen, maar wanneer je als militair in Bosnië, Afghanistan en Irak bent geweest, moet je alles natuurlijk een plek geven, beredeneerde Ali.

Emmaly Brown
Powerzangeres Emmaly Brown is pas 20 jaar, maar gooide al hoge ogen tijdens de audities van het vijfde seizoen van The Voice of Holland dankzij haar cover van David Guetta's 'Titanium'. Ze kwam tot de finales waar ze het speciaal voor haar geproduceerde nummer 'Stay or Go' mocht zingen, geschreven door zangeres Anouk. Naast The Voice heeft ze ook een eigen show, 'Miss Brown', waarmee ze door heel Nederland optreedt.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en