Large Shake The Earth Tour
Toon menu
za 28 mrt '15

Large Shake The Earth Tour

The Royal + For I Am King + Ashes Of Many

Large en Monster Energy slaan de handen ineen voor een tour met het Nederlandse metaltalent van de toekomst. Daar willen wij natuurlijk graag aan meewerken. Daarom staan er vandaag drie vlijmscherpe metalcore-acts op het podium. De toegang is helemaal gratis, het bier staat koud en het is een zaterdagavond. Kortom: er is geen reden om niet te komen. Support your locals! Oh, en kom op tijd. Er worden 25 gratis goodiebags weggegeven, met daarin leuke hebbedingetjes en merchandise van o.a. Large en Monster Energy.

The Royal stond eerder nog als opener op de Upcoming Tour in 013. Toen maakte ze al indruk en besloten de heren om er ook maar meteen een clip opname van te maken (zie hieronder). Dat ze nu samen met For I Am King bovenaan deze bill staan, laat zien dat het harde werken van deze metalcore aficionados zijn vruchten begint af te werpen.

Iedereen die denkt "Ahh, wat een klein schattig meisje" als ze For I Am King voor het eerst zien, ligt twee minuten later naar adem te happen tegen de muur. Want zangeres Alma heeft een agressieve strot die voor geen enkele man onderdoet. Nee, deze Amsterdammers doen niet aan klein en schattig. Wel doen ze aan "shredding, melting faces, and partying", dus dat moet goed komen.

De nieuwe band Ashes Of Many uit Didam doorspekt hun lompe metalcore met verrassende cleane stukken.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en