De Dijk
Toon menu
za 31 okt '15

De Dijk

+ Andre van den Boogaart en De Rauwe Rand

Voorverkoop start: wo 25 mrt '15 10:00u

Geen enkele andere Nederlandse band is al zó lang zó constant gebleven als deze Amsterdammers. Al meer dan 30 jaar levert De Dijk parels van albums en singles af. En al die jaren ging de band van hoogtepunt naar hoogtepunt. Zoveel zelfs, dat het opnoemen ervan onbegonnen werk is in zo'n klein stukje tekst. Gouden platen, platina platen, hits, documentaires, Zilveren Harpen, Gouden Harpen, de Edison Oevreprijs, de Popprijs van Nederland. We kunnen nog wel even doorgaan.

En dat De Dijk niet 'alleen' oude glorie is bewijzen ze altijd weer als er een nieuw album uitkomt. Zoals met de geweldige plaat 'Allemansplein' die vorig jaar verscheen. Het album kwam niet alleen op 1 binnen, maar kreeg ook lovende recensies. Het is ons altijd een genoegen als De Dijk weer naar onze zaal afreist. En vandaag voor de eerste keer in onze vernieuwde grote zaal!

Support komt van de Tilburgse André van den Boogaart met zijn band De Rauwe Rand. André is een rasechte Tilburger en bekend als charismatische gitarist van Neerlands' fijnste rootsband Bradley's Circus. Solo brengt André rauwe blues, recht voor zijn raap en natuurlijk in Brabants dialect!

Foto door Bob Bronshoff. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en