013 logo
Fish (uitverkocht)
Fish (uitverkocht)

Fish (uitverkocht)

Deze show zou oorspronkelijk plaats vinden op 29 november maar is verplaatst naar 20 april. Uw gekochte tickets blijven geldig. Bent u verhinderd op de nieuwe datum? Dan kunt u retourneren via Ticketmaster.nl

Voor de laatste keer ooit! Maar dan ook echt voor de áller-, állerlaatste keer: de integrale uitvoering van het magistrale album ‘Misplaced Childhood’ van Marillion uit 1985. Tien jaar geleden waagde zanger Fish zich er ook aan, toen nog vanwege het twintigjarige jubileum van deze klassieker. Het bleek een gouden greep: de meeste shows verkochten op voorhand uit en de boomlange Schot werd onder juichrecensies bedolven. En terecht, het publiek was getuige van een even ontroerend als magistraal optreden waarbij Fish muzikaal en emotioneel excelleerde en het concert zo moeiteloos naar de status ‘legendarisch’ optrok.

Een decennium later wil de sympathieke frontman deze veelbesproken langspeler met die iconische hoes nog één keer tot leven wekken. Het semi-autobiografische conceptalbum (waarvoor Fish naar verluidt de inspiratie opdeed tijdens een tien uur durende acid trip) bezorgde de groep een wereldwijde doorbraak. Met als muzikale troefkaart de single ‘Kayleigh’ waarmee Fish zijn excuses aanbood aan al zijn exen, inclusief aan Kay Lee. Dat album dus. Voor de laatste keer ooit. Zorg daarom vooral dat je niet achter het net fisht.

En, oh ja: een ‘magpie’ is dus een ekster…

Support Lazuli kan helaas niet meekomen op de nieuwe tour.

  • Entree
    • € 25,-
    Incl. servicekosten
  • Datum wo 20 apr '16
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.