Popwerkzaamheden #2
Toon menu
wo 24 jun '15

Popwerkzaamheden #2

Dit concert vindt plaats in Hall of Fame

Opleiding tot werkloze of perfecte start van een glanzende muziek-carrière?Tijdens de vorige Popwerkzaamheden is aan het licht gekomen dat je het als Tilburger ver kunt schoppen in de muziekwereld, als je er een flinke dosis DIY-instelling tegenaan gooit. Vanavond is het woord aan de Tilburgse muziekopleidingen die jou verder helpen om jezelf als professional te ontwikkelen.

Onder leiding van presentatoren Marc en Paul Geerts laten Hans van den Hurk (directeur Rockacademie), Johan van Stratum (coordinator Metal Factory), Joost Lodewijks (coordinator Rock City) en Joosje Jochems (Rockacademie Auditie Coaching) horen wat er voor nodig is om aangenomen te worden op een muziekopleiding en om deze succesvol af te ronden.Naast het discussiepanel is er ook weer ruimte om de handjes muzikaal te laten wapperen in een ritme-workshop (hoe maak je als bassist en drummer goede grooves) en tijdens de open djembe-jam in de zaal.

Mocht je je liever beperken tot het aanhoren van anderen, dan zal de band Johnny Jester je bombastisch en melodisch de oortjes smeren. Daarnaast zal Aidan ons op zijn akoestisch folk trakteren. Vaste prik op Popwerkzaamheden is het demo-panel. Leg je track of video voor aan Joep Smeets (programmeur 013), Mike Dobber (programmeur Hall of Fame) en Elvin Usidame (programmeur Effenaar) en krijg feedback over je laatste producties.
Was jij er bij?
+ Ben de eerste en