Stereophonics
Toon menu
ma 12 okt '15

Stereophonics

+ Lucas Hamming

Vandaag staat geweldige Britrock band Stereophonics in 013! De band uit Wales debuteert in 1997 met het pakkende ‘Word Gets Around’ en dat blijkt een voltreffer. ‘Performance And Cocktails’ (1999) zorgt voor de internationale doorbraak. Ook de daarop volgende albums zijn allemaal mega succesvol. Miljoenen gaan er wereldwijd over de toonbank. En natuurlijk leveren ze ook de nodige hitsingles op; iedereen kent ‘Have A Nice Day’, ‘Dakota’ en ‘Maybe Tomorrow’ natuurlijk, maar wie greatest hits-album ‘Decade In The Sun’ hoort, herkent nog veel meer frisse en pakkende hits.

Die schijf komt uit 2008, maar in de tussentijd heeft Stereophonics allerminst stilgezeten. Sterker nog, het negende album ‘Keep The Village Alive’ verschijnt op 11 september. En alsof dat geen goed nieuws is: de band komt ook weer terug naar Nederland voor slechts twee clubshows waaronder vanavond één in 013! 

Support is vanavond Lucas Hamming, bekend van onder meer Beste Singer-Songwriter van Nederland of van 3FM Serious Talent - met megahit 'Mojo Mischief'. Inmiddels heeft hij ook een nieuwe EP op zak, getiteld 'The Perv In Perfection'.

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?