Broeder Dieleman & Baby Dee
Toon menu
zo 4 okt '15

013 op locatie: Pauluskerk

Broeder Dieleman & Baby Dee

Voorverkoop start: za 22 aug '15 10:00u
Dit concert vindt plaats in De Pauluskerk

Voor Baby Dee is het niet de eerste keer dat ze in de prachtige Pauluskerk staat. Op Incubate 2011 gaf ze er een orgelconcert op het ingebouwde kerkorgel. Of ze dat vandaag weer gaat doen weten we niet, maar de vrouw die meezong met Antony & The Johnsons staat altijd garant voor spannende shows. Broeder Dieleman heeft twee ontzagwekkend mooie platen gemaakt, vol sterk gearrangeerde liedjes over het Zeeuwse land, zijn moeder, zijn gereformeerde opvoeding en over de baan die hij ooit had op een begraafplaats. Zwaarmoedige liedjes, maar waar altijd wel hoop en liefde in terug te vinden is.

Vanavond slaan de twee artiesten de handen ineen. Verwacht dus geen voor- en hoofdprogramma, maar eigen nummers waar ze elkaar ondersteunen. En het zou zomaar eens kunnen dat ze samen nog wat nummers geschreven hebben. Hoe de avond er precies uit ziet, dat weten wij ook nog niet. Maar dat het bijzonder wordt, dat is zeker!

Je vindt de Pauluskerk (en parkeerinformatie) hier. Voorverkoop loopt tot 4 oktober 17:00 uur. Daarna alleen nog kaartverkoop aan de deur bij de Pauluskerk vanaf 19:30, mits voorradig.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en