Euphoria
Toon menu
za 7 nov '15

Euphoria

Wildstylez + Noisecontrollers + Atmozfears + Code Black + Sound Rush + Demi Kanon + Festuca + Devin Wild + Cyber + Sephyx + Shizzler + Da Syndrome

Voorverkoop start: za 29 aug '15 10:00u

Mimimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar.

Dit jaar keert Euphoria terug en niet zomaar. Het succesvolle hardstyle concept bestaat alweer 10 jaar en wordt daarom knallend gevierd. In een volledig vernieuwd 013 in Tilburg wordt vanavond een ode gebracht aan tien jaar Euphoria. Op deze bijzondere avond vliegen de meest frisse, euforische hardstyle beats je om de oren, gedraaid door top DJ’s en talenten uit de gevarieerde line-up.

De afgelopen tien jaar is Euphoria uitgegroeid tot een van de meest succesvolle hardstyle concepten uit de scene. Ooit ontstaan in Tilburg, met door de jaren heen wat uitstapjes naar andere locaties in Nederland, viert b2s tien jaar Euphoria op de locatie waar ze thuishoort. Alle helden van nu draaiden in het verleden op Euphoria. Vanaf de start van het concept hebben talenten de kans gekregen zich te laten zien. Op verschillende edities werd ook gewerkt met thema’s. Denk aan de Nederland-Australië editie in 2013 en de Nederland-Italië editie in datzelfde jaar. Tijdens deze jubileum editie zul je worden verrast door een dikke show, maar meer gaan we je nog niet verklappen.

Zowel de kleine als de grote zaal is vernieuwd in 013. De zalen zijn groter geworden, maar het intieme karakter van 013 is behouden gebleven. Euphoria is het eerste Dance evenement dat na de verbouwing in 013 wordt georganiseerd en mag vanavond een uur langer door: tot 05:00 uur!

Line-up
Stage 1
Wildstylez
Noisecontrollers
Atmozfears
Sound Rush
Code Black
Demi Kanon

Hosted by Shizzler

Stage 2
Cyber
Festuca
Devin Wild
Sephyx

Hosted by Da Syndrome

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en