De Jeugd Van Tegenwoordig
Toon menu
vr 20 nov '15

De Jeugd Van Tegenwoordig

+ Donnie + afterparty: David Ghetto + Paquito Moniz + Odin

Voorverkoop start: ma 24 aug '15 10:00u

In verband met de gebeurtenissen in Parijs vindt er extra controle plaats aan de deur. Zaal open-tijd is hierdoor vervroegd naar 19:00 uur. We vragen jullie vriendelijk tassen zoveel mogelijk thuis of in de auto te laten. Alvast dank voor jullie begrip en medewerking.

Applaus voor De Jeugd van Tegenwoordig! De Space Koibois vieren dit jaar, naast Prinsjesdag, het tienjarig bestaan. Wie daarmee denkt dat deze Sexy Beesten geen Vijf Sterren Abbo meer hebben op Psychantisch harde tracks, moeten even de shows terugkijken op Pinkpop en Lowlands. Shit Is Aan. Voor duizenden mensen tellend publiek vult De Jeugd anno 2015 zonder moeite een set met alleen. Maar. Hits. Voor. Jou. Op Lowlands deden ze er maar meteen een nieuwe single bij: de geile electroglijder ‘Manon’.

Want ja, Vjeze, Faberyayo en WW gaan verder waar ze gebleven waren en komen dit jaar met een nieuwe plaat (die waarschijnlijk Beter gaat zijn Dan Het Beste Album Ooit). En dat betekent ook een nieuwe tour. En dan begrijpen jullie wel dat wij Aldiedingen niet aan onze neus voorbij laten gaan. Live is De Formule van deze Gekke Boys Nog Lang Niet uitgewerkt. Dus beter pak je je Barkie en koop jij vast die tickets. En als je nu denkt: hebben ze zojuist een hele tekst geschreven met songtitels? Issook. Sorry. Met de groeten van Tante Lien.

Vjeze's protégé Donnie opent vanavond. Donnie a.k.a. The Male Marilyn Monroe is getekend op Magnetron Music (het label van Bas Bron) en schreef de track 'Koud Als Ik Je Zoen' voor de film 'Prins' (waar Vjeze in speelt). 
En of dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog een dikke afterparty van David Ghetto, met hulp van Paquito Moniz


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en