BRAAF
Toon menu
za 19 dec '15

BRAAF

Ben Pearce + Friend Within (special guest) + Ringbaan + Engelhart + Locklead + Joel Hemmen

Voorverkoop start: wo 21 okt '15 10:00u

Early birds: € 8 (excl. servicekosten). Minimumleeftijd 18 jaar.

Na edities in Breda, Amsterdam en Rotterdam is het (deep)house concept BRAAF terug in Tilburg! BRAAF zal de house avonden gaan verzorgen in 013. En vanavond trappen we af met een knallende line-up. De übercoole Mancunian Ben Pearce zakt vanavond af naar Tilburg. Pearce stond al bekend om zijn sterke livesets, maar zijn internationale doorbraak kwam er echt in 2012, toen hij de warme anthem ‘What I Might Do’ uitbracht. De track haalde ook in Nederland de charts. Tijdens zijn radio show op Rinse FM laat hij zijn luisteraars maandelijks kennismaken met al het goede dat house muziek te bieden heeft. Vanavond laat hij dat ook horen in 013.

In 2013 had Friend Within een gigantische hit met de hiphop-based knaller ‘The Renegade’, die rechtstreeks uit de nineties leek te komen. De mysterieuze dj uit Liverpool is goed bevriend met de heren van Disclosure - hij voorzag ze dit jaar nog van zijn kenmerkende beats op de track ‘The Mechanism’ – maar maakte zelf de meeste indruk op ons met zijn bass-georiënteerde deephouse van zijn laatste drie EP’s: ‘The Label’, ‘The Holiday’ en ‘The Square’.

Engelhart maakt de line-up in de eerste area compleet. Het Tilburgs concept Vergaan host de basement met RingbaanLocklead en Joel Hemmen.  

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en