King Shiloh Soundsystem
Toon menu
vr 15 jan '16

King Shiloh Soundsystem

+ Humble Lion Sound + Baobab

Voorverkoop start: za 7 nov '15 10:00u

Je hebt sound systems en je hebt het King Shiloh Soundsystem. Het Amsterdamse collectief van King Shiloh brengt een complete mobiele discotheek met zelfgemaakte basboxen, enorme versterkers en een crew die getraind is om de maximale output te halen uit het systeem en heer en meester is in het spinnen van de beste dub-, reggae- en rootsplaten. 

Binnen hun 20 jarige bestaan heeft het King Shiloh Soundsystem al vele kilometers afgelegd waarbij ze de Jah rastafari riddims verspreiden. De crew bestaande uit verschillende DJ’s en MC’s wist al over de gehele world peace, equality and fine fine music te brengen: van Nederland tot Rusland, van Jamaica, all the way to Babylon.

King Shiloh heeft hun plaats binnen de dubscene al ruimschoots verdiend en is inmiddels een onmisbare beleving voor alle reggae fans. Dit zal vanavond niet anders zijn wanneer zij hun ‘good vibes’ door de vernieuwde Jupiler Zaal komen blazen. 

Support Humble Lion Sound is een Soundsystem uit Tilburg met een missie: gewapend met bakken vol platen, sirenes en effecten brengen zij roots reggae en heavy dubs inna fine style! Tell your friends, tell your enemies and come have a nice time. One Love. 
Cultuurcollectief Baobab zorgt de gehele avond voor tropische beats in de kelder. Baobab is bekend om hun clubnights in studentenstad Wageningen. Verwacht groovende tunes van genres als: afrobeat, afrofunk, latin en andere tropische en ritmische sounds.

Minimumleeftijd 18 jaar.

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?