Bombay
Toon menu
vr 25 mrt '16

013 op locatie: Extase Tilburg

Bombay

+ Elecampane

Voorverkoop start: wo 11 nov '15 10:00u
Dit concert vindt plaats in Extase Tiburg

Bombay's nieuwe album heet 'Show Your Teeth', een passende naam voor een band die voorheen nog onder de naam 'Bombay Show Pig' door het leven ging met een andere bezetting. Waar de band zich voorheen liet vergelijken met namen als White Stripes en Band of Skulls besloot zanger Mathias het muzikaal over een andere boeg te gooien voor de nieuwe plaat. Dit leidde onder meer tot een nieuwe bezetting en een sound die meer introspectief is geworden. Gebleven echter zijn de catchy hooks, garage sound en poppy refreintjes die al snel in het hoofd van de luisteraar blijven hangen, alsof Balthazar het fuzz pedaal heeft ontdekt. 

Het drietal staat bekend om hun energieke live-shows die ze al op plaatsen als Best Kept Secret, SXSW en Dour bracht. Bombay is terug en hongeriger dan ooit en kan niet wachten om hun vernieuwde sound ten gehore te brengen in de Extase.

De support komt vanavond van Elecampane. Drie ex-leden van Concrete Knives die heen en weer schipperen tussen pop, postpunk en indie in hun energieke live shows.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en