The Paladins
Toon menu
do 25 feb '16

The Paladins

+ Ragtime Wranglers

Voorverkoop start: wo 11 nov '15 10:00u

Kam je vetkuif glad achterover en poets je schoenen! Op 25 februari komt het blues rockabilly trio The Paladins naar 013.

Gevormd in de 80’s en genesteld in de rock ’n’ roll. Het trio uit San Diego laat al ruim 35 jaar geen voet stilstaan op de dansvloer.  Samen met dergelijke rockin ' bands als Los Lobos en The Blasters waren The Paladins één van de kopstukken in de Californische roots en rockabilly muziek scene van de vroege jaren '80.

Door de jaren heen ontwikkelde The Paladins een eigen mix van country, rockabilly, blues en jazz die verder reikt dan de standaard rockabilly sound. Gedreven door een zwoele contrabas en een ronkende blues gitaar behoort de band nog steeds tot de beste rock ‘n roll bands die je live op een podium kunt tegenkomen.

Het laatste wapenfeit van de band stamt alweer uit 2013. Na een kleine pauze keren The Paladins in 2016 weer terug met een nieuw album.  Wij verwachten dat deze drie oude rotten een flinke dosis heerlijke 50’s en 60’s blues riffs door de nieuwe Jupiler Zaal zullen jagen. De voetjes van de vloer!  

Het voorprogramma wordt verzorgd door Ragtime Wranglers. De band maakt  een mix van bluegrass, rock & roll en rockabilly. Een aanrader voor de liefhebbers van Joe Maphis, Grady Martin, Buddy Rich en Willie Dixon. 


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en