PANN Tilburg
Toon menu
za 12 dec '15

PANN Tilburg

+ PANN Dj's

Voorverkoop start: wo 11 nov '15 10:00u

PANN is het leukste en populairste feest voor homo's, hetero's en bi-seksuele jongeren van Nederland en vanavond strijken ze neer in Tilburg! In 1969 is deze organisatie begonnen met zes studenten uit Utrecht die het zat waren dat er geen ruimte in de stad was voor homojongeren. Sindsdien hebben zij ervoor gezorgd dat er juist wel iets te doen te doen is voor deze community door jaarlijks meer dan 30 feesten te organiseren. Vanavond staat in 013 alles in het teken van ‘Temptation’. Welke zonden wil jij dit jaar nog begaan? Dit is de laatste kans je slechte voornemens van 2015 alsnog waar te maken, dus stap binnen in onze wereld van lust, schoonheid en verleidelijke beproevingen. In de Main zal het PANN dj-team de dienst uit maken met de meest dansbare hits. In de Jupiler Zaal zal er alternatieve muziek gedraaid worden.

PANN is een echt straight-friendly gayfeest dus ook al ben je niet homo, lesbisch of bi-seksueel, kom een kijkje wagen. Het belangrijkste van het PANN feest is veel plezier maken, veel dansen en nieuwe mensen leren kennen!

Er is geen voorverkoop via 013. Indien voorradig zijn er wel tickets te koop via de boxoffice op de avond zelf. Kaarten voor dit PANN-feest koop je gemakkelijk online of bij Primera.

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?