Maybeshewill
Toon menu
za 12 mrt '16

013 op locatie: Extase Tilburg

Maybeshewill

+ Speaking In Italics + An Ocean Of Storms

Voorverkoop start: za 28 nov '15 10:00u
Dit concert vindt plaats in Extase Tiburg

Maybeshewill heeft voor Tilburg niet veel geheimen meer. In 2014 speelden ze nog onze kleine zaal plat, eerder stonden ze al op Incubate en nog daarvoor zelfs stonden de mannen in onze Batcave. De mannen uit Leicester zijn helaas bezig aan een afscheidstournee, en uiteraard wilden wij ze nog één keer in Tilburg hebben!

In Extase zullen de mannen hun instrumentale mix van post-rock en elektronica met traditionele instrumenten opnieuw aan Tilburg ten gehore brengen. Met het stoppen van de band, die muzikaal gezien op een prachtig eiland tussen And So I Watch You From Afar en Mogwai in zit, verliezen we helaas ook een band die perfect weet wanneer een nummer behoefte heeft aan een lekkere hook. Maar goed, treuren doen we later wel, eerst kunnen we nog één keer vol gas in Extase!

Speaking in Italics
zal vanavond de support verzorgen van Maybeshewill. De Britse band is een aanrader voor de liefhebbers van The Get Up Kids, The Promise Ring en Sunny Day Real Estate!

De avond wordt geopend door An Ocean Of Storms, een postrock trio uit Tilburg met bandleden van Jacky Checker en Generaal Mus.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en