Boef en de Aap - Birthday Bash
Toon menu
za 30 jan '16

Boef en de Aap - Birthday Bash

+ Rico & A.R.T. + Kraantje Pappie + Cazz Major + Banganagangbangers + Flamboyant x Deaux Nuts + dOOp vs. Subp Yao + Many more

Voorverkoop start: vr 4 dec '15 15:23u

Wij werden laatst gebeld door Echte Helden Tom Maas en Thomas Waterreus (aka Boef & de Aap) met de melding dat deze Fitte Ridders beiden de leeftijd van 30 bereiken begin volgend jaar. Ome Slome dat wij zijn was dit ons helemaal ontgaan dus dan is er maar één manier om het goed te maken: een mega dope Birthday Bash met een all-star cast van Nederlandse hiphop artiesten en DJ's! Oui?

Vanavond wordt het 30-jarig bestaan uitgebreid gevierd met live optredens van Rico & A.R.T, Kraantje PappieBoef en de Gelogeerde Aap en Timmie x Jay x Aap... En dat is nog niet alles. Na de live optredens nemen diverse dj's het roer over om de hardste hiphop en bass music door de Jupiler Zaal heen te blazen. Banganagangbangers, Cazz Major, Flamboyant x Deaux Nuts, Cinta Soul, DJ Tone en dOOp vs. Subp Yao brengen de heat in deze ware Vossenjacht aan artiesten.

De entree is slechts een donnie dus hop, op 30 januari, Wanneer De Zon Gaat Slapen, zet je je Pleinvrees opzij en kom je met je Chiquita keihard in het Zuiden!

Tijdschema (onder voorbehoud):


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en