Cabrio
Toon menu
vr 22 jan '16

Cabrio

San Proper + Awanto 3 + Ben Penn + Archie Koba

Voorverkoop start: vr 11 dec '15 13:00u

Cabrio is terug! Na een serie succesvolle feesten in Club Smederij, en een extended zomerstop, verhuist Tilburgs heetste stapavond exclusief naar 013. Cabrio staat voor het beste op het gebied van early house, disco en boogie. Dansen, dansen en nog eens dansen dus.

Na Cabrio’s 013-ontgroening tijdens NYE, met o.a. Tom Trago en Aardvarck op de line-up, pakken ze vanavond lekker door met San Proper en Awanto3 als headliners. Awanto3 is samen met Aardvarck onderdeel van het Rednose Distrikt collectief en komt oorspronkelijk uit de hiphop. Die hoek heeft hij niet helemaal verlaten, er is wel een hoop bijgekomen. Deze brede muzieksmaak komt duidelijk naar voren op zijn debuutalbum 'Opel Mantra', welke internationaal hoge ogen gooide.

San Proper is al meer dan 15 jaar een fenomeen (én cultheld) in de Amsterdamse club scene. Met zijn feilloze mix van house en disco is het niet verwonderlijk dat hij al tijden hoog op het lijstje van Cabrio pronkte. Organisatoren en residents Ben Penn en Archie Koba maken de line up compleet. Ben Penn is ook bekend van De Gin Gin en Red Light Radio, en zit al jaren tot over zijn oren in de boogie. Archie Koba zal binnen het Cabrio concept trouw blijven aan zijn liefde voor early house.

Dit evenement is 18+ 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en