BRAAF: Sidney Charles + Prunk
Toon menu
za 12 mrt '16

BRAAF: Sidney Charles + Prunk

+ Luuk van Dijk + Martinez + STØRM + Project Paradox

Voorverkoop start: ma 21 dec '15 10:00u

Minimumleeftijd 18 jaar.

Na de uitverkochte editie van BRAAF in december, keert het concept vanavond weer terug. De line-up wordt aangevoerd door de Duitser Sidney Charles. Deze house held heeft in 2015 alweer 4 releases op zijn naam staan, waaronder één op het Hot Creations label van Jamie Jones. Een ander hoogtepunt in 2015 was de release van zijn album/compilatie 'House Lessons' op Avotre. Waar Sidney voor staat: energieke house die gemaakt is voor de dansvloer.

De tweede headliner is iemand uit eigen land: Prunk. Graag geziene DJ op de grotere house feesten zoals DGTL, Valhalla en Straf_Werk. Naast een overvolle 'gig-agenda' gaat het ook qua releases lekker met de talentvolle Amsterdammer. Laatste wapenfeit was de Life EP op Moulton Music welke zich kenmerkt door opzwepende, funky grooves en diepe baslijnen. Luuk van Dijk maakt de line-up in de Jupiler Zaal compleet. Pas 19 jaar maar stond al wel op de bill van festivals als Straf_Werk, Nachtcollege en Mysteryland. In 2015 releaste hij een 4-track EP op Roush en remixte hij de track Onrush van Noboby's Fools op (jawel) Braaf Records.

In de kelder zal er geknald worden met een flinke dosis techno. Martinez zal de boel opwarmen voor STØRM, de Nachtcollege resident. Die zal het stokje overgeven aan Project Paradox, waar de basement wordt afgesloten met harde techno.

Meer nulnuldertien shows:
18-3 DEEP MEDI – o.a. Mala + Commodo
25-3 Le Scratch Feat. Kirk Knight
02-4 b2s Presents: Remember

Nulnuldertien is het nachtprogramma van 013 Poppodium check ook facebook.com/nul013 & nul013 op Instagram


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en