Aafke Romeijn (verplaatst)
Toon menu
do 18 feb '16

Aafke Romeijn (verplaatst)

Voorverkoop start: ma 28 dec '15 10:00u

Deze show is wegens logistieke redenen verplaatst van 18 februari naar 27 maart in Paradox. Kaarten blijven geldig. Mocht u toch liever uw kaarten willen retourneren, dan is dit uiteraard mogelijk. Bezoek de website van Ticketservice voor meer informatie over het retourneren van uw ticket.

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe datum en locatie.

Voor haar tweede Nederlandstalige album 'Je Doet Je Best Maar' dook componist/singer-songwriter Aafke Romeijn in de wereld van analoge synthesizers en andere antieke instrumenten. In retro-sound brengt ze nummers die gaan over foute politici en autoverkopers, over stiekem een jongetje willen zijn en over het invullen van eindeloze formulieren. Romeijns teksten zijn doorspekt van herkenbare beelden en alledaagse situaties. 

Voor de liveshow bij het nieuwe album ging Romeijn een samenwerking aan met mode-ontwerper Bas Kosters en grafisch kunstenaar Harmen Liemburg. Gedrieën stellen ze zich ten doel een productie neer te zetten die meer is dan “zomaar” een popconcert. Bas Kosters ontwerpt voor de Je doet je best maar-tour kostuums, waardoor Romeijn op het podium meerdere rollen kan aannemen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de decors. Harmen Liemburg zorgt voor bijbehorend artwork in de vorm van CD- en LP-hoezen, zeefdrukken, tourposters en digitale uitingen. De beeldentaal die Liemburg en Kosters ontwikkelen worden vervolgens door VJ Roy Verhaag omgezet in projecties die tijdens de concerten te zien zullen zijn. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en