The Elvis Concert 2016
Toon menu
do 12 mei '16

The Elvis Concert 2016

Voorverkoop start: vr 8 jan '16 10:00u

‘This is as close as it gets!’. Precies 60 jaar geleden zette Elvis Presley de wereld op zijn kop met zijn losse heupen en zijn vernieuwende rock & roll sound. Een feest der herkenning met alle klassieke Elvis hits, gebracht door een coverband met de onmiskenbare Presley sound, met als klap op de vuurpijl de originele muzikanten die met de rock & roll koning gewerkt hebben waaronder drummer Bob Lanning. Hits als 'Heartbreak Hotel', 'Hound Dog', 'Don't Be Cruel' en 'Love Me Tender' vliegen je vanavond om de oren! 

Line-up met o.a.
TCB Bandlid / drummer: Bob Lanning
Percussionist: Eddie Graham
Elvis’ bodyguard: Dave Hebler
ETA Singer: Dwight Icenhower

De 35-jarige zanger Dwight Icenhower werkt exclusief voor The Elvis Concert en kwam vorig jaar voor het eerst naar Nederland voor drie uitverkochte shows in Eindhoven, Amsterdam en Hengelo. Een show die vele lovende reacties van het publiek ontving en lovende recensies van de media kreeg. 

In tegenstelling tot de shows in de USA treedt Dwight vanavond niet op in de welbekende Elvis jumpsuit met stenen en glitters. Wel heeft hij de sound en looks. Bij The Elvis Concert 2016 staat de muziek van Elvis centraal en natuurlijk de originele bandleden. TCB Bandlid Bob Lanning, speelde met Elvis in 1970. O.a. te horen op het album “Elvis On Stage” en de hit “The Wonder Of You”. Percussionist Eddie Graham speelde meer dan 200 shows met Elvis en is onder andere te zien in de documentaire “That’s The Way It Is”. Op gitaar Carl Bradychok en zelfs Dave Hebler de bodyguard van Elvis is van de partij.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en