Phil Campbell's All Starr Band
Toon menu
vr 29 apr '16

Phil Campbell's All Starr Band

+ BEUK

Voorverkoop start: do 4 feb '16 10:00u

013 en Motörhead gaan al lang terug. De band speelde de laatste show ooit in Noorderligt én ze waren aanwezig op ons 10-jarig jubileum. Ja, wij hebben altijd een zwakte gehad voor de heavy rock ‘n’ roll van de Britten en we hadden ze ook graag nog eens teruggehaald, maar na het spijtige verlies van Lemmy gaat dat uiteraard niet meer gebeuren. Motörhead is no more.

Maar long-time gitarist Phil Campbell weet natuurlijk niet van ophouden. De joviale ‘Wizzö’ is geboren om op het podium te staan. Daarom vormt hij met zijn drie zoons de nieuwe groep Phil Campbell’s All Starr Band. Wat ze spelen? Kontenschoppende HARDROCK! Uiteraard zullen er flink wat nummers van Motörhead voorbij komen, maar ook andere covers . Als het maar snel en hard is. Voor een avondje ouderwetse rock ’n’ roll, bier drinken, metalhorns, luchtgitaar, meeschreeuwen met de classics en een laatste eresaluut aan Motörhead moet je vanavond bij deze levende legende zijn. Cause the only way to feel the noise is when it's good and loud!

Meer distortion! Het Nederlandstalig hardrock & roll trio BEUK maakt muziek over de koers, bier, geestelijke gezondheid, mooie meisjes en feestvieren. Maak je klaar voor Peter Pan Speedrock meets Motörhead!

Vrijdag betekent Jack Friday! En Jack Daniels trakteert. Bestel jij een Jack 'n' Coke - A.K.A. 'de Lemmy' - dan betaalt Jack jouw cola. Dat is dus 1,5 munt in plaats van 2,5.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en