Koningsnacht: Dominik Eulberg & Gabriel Ananda
Toon menu
di 26 apr '16

Koningsnacht: Dominik Eulberg & Gabriel Ananda

+ Budakid + Jimmy Owen + Stijn Selecter

Tickets fase 1: €9 - uitverkocht
Tickets fase 2: €12 - uitverkocht
Tickets fase 3: €15 - nu beschikbaar

Koningsnacht! En aangezien we in ons volkslied al zingen over ons Duitschen bloed dachten wij: we knallen er even twee techno-grootheden van onze Oosterburen in op ons Oranjefeestje. Twee van de meest productieve en beste producers van de laatste jaren in techno-land komen de Jupiler zaal back2back onderdompelen in hun warme sound.

Dominik Eulberg en Gabriel Ananda, de ene naam klinkt wat Duitser dan de ander, maar laat je daar niet door afleiden. Beide heren staan al jaren aan de top van techno-Duitsland en Europa. Eulberg heeft met vier albums en vele tracks op labels als Cocoon en Traum een heerlijk CV opgebouwd. Zijn wederhelft voor vanavond begon zijn eigen label, Basmati, wat ervoor gezorgd heeft dat hij zich van niemand iets aantrekt en lekker zijn soulful techno kan blijven maken. De avond wordt afgetrapt door onze eigen Budakid

Budakid is de alias van de talentvolle Kevin Huizing. Deze dj en producer uit Tilburg is reuzensprongen aan het maken en gaat ervoor zorgen dat de dampende sfeer direct vanaf het begin aanwezig is. Een typisch Budakid nummer zit propvol funky groove, goede set akkoorden en positieve vibes. Koningsnacht 2016 is hij van ons! In de kelder draaien Stijn Selecter (italo, disco, house) en Jimmy Owen (deep house). 

Meer nulnuldertien shows:

04-5 SubQuake: Calyx & Teebee

Nulnuldertien is het nachtprogramma van 013 Poppodium check ook facebook.com/nul013 & nul013 op Instagram


Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?