Suburban Disco: Lost Hours
Toon menu
za 14 mei '16

00:13 presents

Suburban Disco: Lost Hours

AnD + Ø [Phase] + Sunil Sharpe + Fowlk + Sinjo + Milo + 42nd Avenue

Voorverkoop start: wo 30 mrt '16 10:00u

Toen we hoorden dat Tilly nachtvergunningen uitgaf voor 14 mei in verband met de Meimarkt, lieten we dat ons geen twee keer zeggen. Samen met Suburban Disco kunnen we jullie vanavond een héle dikke techno line-up bieden totdat om 06:00 uur het zonnetje weer op komt!

Het Britse knalduo AnD is op dit moment onwijs populair. Zo sloten ze in maart nog de Amsterdamse Gashouder af tijdens Awakenings en verkochten ze dit jaar al 2 van hun befaamde all-nighters uit in Nederland (in Rotterdam en Utrecht). De hardere techno sound is al een tijdje bezig aan een opmars en dit duo staat aan de frontlinie. Waar een deel van deze frontlinie bestaat uit acts die zich een meer monotone sound aanmeten, brengen deze mannen een echt frisse wind met veel variëteit en ze mixen techno met invloeden van o.a. drum and bass, drone en ambient.

De tweede naam op de line-up is wederom een Brit: Ø [Phase]. De meeste zullen hem kennen van zijn +10 releases op het Belgische Token Records, waaronder twee albums. Zijn sound staat voor klassieke techno, met genoeg subtiele variaties om zelfs de meest kritische luisteraars te bekoren. Vorig jaar was hij o.a. te bewonderen op Dekmantel, Awakenings, Reaktor, Soenda en Valhalla. Met Sunil Sharpe hebben we de derde internationale naam in huis. Een naam voor de kenners en liefhebbers, die perfect het tijdslot tussen het verfijndere geluid van Phase en de beuksound van AnD kan vullen. Suburban-resident Fowlk maakt de avond compleet. 

Nulnuldertien is het nachtprogramma van 013 Poppodium. Check ook facebook.com/nul013 & nul013 op Instagram

13230776_2033765480181845_577609059_o
Was jij er bij?
+ Ben de eerste en