Le Scratch feat. Allan Kingdom
Toon menu
za 21 mei '16

Le Scratch feat. Allan Kingdom

+ Vic Crezée + Goldfished + BB Kiddo

Voorverkoop start: za 2 apr '16 10:00u

Je favoriete clubavond keert vanavond terug naar 013 met de beste hiphop, R&B en oldskool tunes afkomstig van het Le Scratch DJ team. Na succesvolle edities met nieuw talent zoals Post Malone, Kevin Gates en Denzel Curry is vanavond de beurt aan Allan Kingdom om het spits van de avond af te bijten met een live-optreden. De jonge rapper uit Minnesota kwam al snel in de spotlights toen hij werd gevraagd zorg te dragen voor de vocals van Kanye West zijn hit 'All Day'. Allan is echter alles behalve een one-hit wonder want al snel volgde zijn mixtape 'Northern Lights' waarop de rapper laat zien prima met verschillende stijlen uit de voeten te kunnen. Vandaag opent hij de Le Scratch club avond met een dope live set waarna de DJ's van het Le Scratch team de draaitafels overnemen met de tofste hiphop tracks. 

Vandaag nodigt Le Scratch Vic Crezée uit voor een set gevuld met crazy bangers. De DJ uit Amsterdam is onder meer bekend van zijn residencies op Bassline en Live at the BBQ. 

De boys en girls van Goldfished nemen de kelder over met hun nieuwe concept Ok. Dj's Adrién, Seth, Sieneaux en Bara brengen underground vibes met grime, UK garage en frisse en vernieuwende sounds.

Dit evenement is 18+ 

Nulnuldertien is het nachtprogramma van 013 Poppodium. Klik op onderstaande banner voor het hele programma. check ook facebook.com/nul013 & nul013 op Instagram 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en