Arno
Toon menu
vr 7 okt '16

Arno

Voorverkoop start: vr 6 mei '16 10:00u

Arno mag gerust de Godfather van de Belgische rock genoemd worden. De oud-zanger van T.C. Matic begon na het uiteenvallen van de band aan een succesvolle solo carrière waarbij hij nummers vertolkte in het Frans, Engels, Nederlands en zijn oorspronkelijke Oostends dialect. Anno 2015 heeft de veelzijdige zanger maar liefst 32 studioalbums, van oude bands of zijn solo werk, waar hij uit kan putten. Rock, Franse chansons, maar ook tango en blues zijn terugkerende genres in de muziek van de 67 jarige zanger. 

Voor zijn meest recente plaat 'Human Incognito' werkte Arno samen met producer John Parish (PJ Harvey, Perfume Genius). Het resultaat is een plaat met een organisch geluid, slechts gitaren, drumstel en Arno's imponerende stemgeluid.

"Ik ben een old motherfucker. Soms praat ik ook als een oude motherfucker. Ik vind bijvoorbeeld dat rock tegenwoordig te berekend is. Niemand durft nog risico's te nemen. Er is te weinig rebellie. Net zoals de wereld in het algemeen is rockmuziek conservatief geworden.”

...maar niet vanavond, vanavond is de Jupiler Zaal van Arno. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en