Nightbirds: Lecherous Gaze + Need
Toon menu
za 25 jun '16

013 op locatie: Little Devil

Nightbirds: Lecherous Gaze + Need

Voorverkoop start: wo 4 mei '16 10:00u
Dit concert vindt plaats in Little Devil
De online verkoop stopt op 25 juni om 17u, indien voorradig zijn er nog tickets te koop aan de avondkassa.

De mannen achter de maandelijkse garage rock avonden in het Ladybird Skatepark zijn terug van weg geweest. Vanavond trakteert Nightbirds het publiek op een flinke dosis stevige punk van het uit California afkomstige Lecherous Gaze en het Amsterdamse Need.

De prettig gestoorde vrienden van Lecherous Gaze (met ex-leden van het live altijd hyperenerverende Annihilation Time) zijn geen onbekenden in Tilburg. Eerder lieten de heren al Hall of Fame (eerdere editie van Nightbirds) en Incubate al beven. De band creëert een perfecte mix van punk rock met het gitaarspel melodieuze '70 hardrock. Begeleidt door gitarist Graham Clise, die met gemak vuurt de meest lekkere riffs op het publiek afvuurt, neemt de band je vanavond mee in een rock ‘n’ roll boogie waar niet bij stil kan staan.

Punk uit eigen land!In oktober bracht de band nieuwe Amsterdamse band Need (met leden van Brat Pack, Aux Raus, Local Spastics en No Turning Back) haar eerste muziek naar buiten in de vorm van de video van 'In My Hand'. De band klinkt als vuige mix tussen Danzig en The Wipers met de punk rawness van The Stooges.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en