I Declare War + Black Tongue
Toon menu
zo 28 aug '16

013 op locatie: Hall Of Fame

I Declare War + Black Tongue

+ Aegaeon + A Night In Texas + Monasteries

Voorverkoop start: wo 8 jun '16 10:00u
Dit concert vindt plaats in Hall of Fame

Iemand zin in een avondje full-on deathcore? Dat dachten we al. Geen nood, wij brengen je samen met New Breed Agency vanavond vijf ruige bands uit drie verschillende landen. I Declare War is de bekendste naam. De groep uit Seattle maakt deathcore zoals we die het liefste horen: bot. En natuurlijk volgestopt met dikke breakdowns. Het nieuwe album ‘We Are Violent People By Nature’ (what’s in a name?) brengt het tempo wat verder terug om zo nóg zwaarder voor de dag te komen.

Het eveneens Amerikaanse Aegaeon valt op in het deathcore genre door vreemde jazzstructuren en soms zelfs proggy opbouw. Het nieuwe album ‘Devouring The Sun’ verschijnt in het voorjaar. Anders dan de naam doet vermoeden, komt A Night In Texas uit Australië. Het nieuwe album ‘The God Delusion’ is een aanklacht tegen het Christelijke geloof. Het Britse Monasteries maakt de line-up compleet. 

En off deze line-up nog niet sick genoeg was, is nu ook de loodzware Engelse deathcore band Black Tongue nog toegevoegd als main support!

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en