Kraak & Smaak
Toon menu
za 12 nov '16

Kraak & Smaak

+ L'ENFANT

Sinds het Leidse producerstrio Kraak en Smaak hun eerste album 'Boogie Angst' uitbracht in 2005 zijn ze gegroeid tot een grote en gewaardeerde act binnen het live circuit. De energieke mix van funk, disco en house krijgt je op het plaat al moeiteloos aan het dansen, maar live wordt deze ervaring nog eens verrijkt met live muzikanten, vocalisten en showelementen. Het internationale succes van Kraak en Smaak en oorwurm hits als 'Squeeze me' en 'I don't know why' leidde het trio al langs festivals als Pinkpop en Glastonbury en het trio wordt soms in één adem genoemd met acts als Chemical Brothers en Moby. 

Lange tijd is het trio huis DJ geweest bij de LOOS avonden van 013. Dit jaar dropt Kraak en Smaak hun nieuwe album Juicy Fruit en wij kunnen dan ook niet wachten om ze weer te verwelkomen in onze Jupiler Zaal. 

De support op deze avond komt van L'ENFANT, het geesteskind van broers Oscar & Thomas Peters die als doel hebben een frisse wind door het Nederlandse elektronica landschap te laten waaien. 

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?