Nightbirds: Apache + Big Tits + Slick! + Mozes & The Firstborn (dj-set)
Toon menu
ma 29 aug '16

013 op locatie: Extase

Nightbirds: Apache + Big Tits + Slick! + Mozes & The Firstborn (dj-set)

Voorverkoop start: vr 10 jun '16 10:00u
Dit concert vindt plaats in Extase Tiburg

De mannen van Nightbirds, tomeloze bevoorraders van de beste gitaar feestjes, zijn terug voor een fijne zomer show. Op deze avond wordt het publiek getrakteerd op een flinke dosis fuzzy rock 'n roll uit het roster van het Amerikaanse BURGER RECORDS.

'Een rock 'n' roll show zoals het moet'. Dit was het oordeel dat 3voor12 gaf over de show van Apache op SXSW 2016. De band maakt heerlijke trashy garagerock met vliegensvlugge riffs waar The Stooges, Kiss of New York Dolls stinkend jaloers op zouden zijn. Met nummers als 'Finger Banger' zullen de mannen uit San Francisco vanavond laten zien hoe je een rock 'n' roll feestje bouwt.

Big Tits is een fuzzy glampop band die bestaat uit Joey Genovese en Matthew Melton van Warm Soda. Kenners weten waar ze moeten zijn!

Slick! bestaat uit vier mannen die rock 'n' roll door hun aderen hebben gieren. Strak gekleed in zwarte jasjes en begeleidt door frontman Nick Slick produceren de heren een vuig potje gitaargeweld waar geen enkele dame stil op kan staan. Wij kunnen dan ook niet wachten om met ieder meisje te dansen op hits als 'You Don’t Like Me (Cuz I Rock & Roll)', 'Telefone Tuff Girl'  en 'Your Band Sucks'.

De boys van Mozes and the Firstborn zijn (van horen zeggen) enorme fan van Apache en BTs. Daarom heeft Nightbirds hun uitgenodigd om vanavond voor jullie plaatjes draaien.


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en