Truckfighters
Toon menu
vr 11 nov '16

Truckfighters

+ We Hunt Buffalo + Witchrider

Op de ‘elfde van de elfde’ mag dan Carnaval beginnen in Brabant, het grootste feestje vindt vanavond plaats in 013. En met feestje bedoelen we eigenlijk gewoon een zweterig avondje zweterige rock. En met zweterige rock bedoelen we eigenlijk gewoon vuige stonerrock recht uit de woestijn. En met recht uit de woestijn bedoelen we eigenlijk een Zweeds dorpje in the middle of nowhere, want daar komt de logge stonermachine Truckfighters vandaan.

Waar Truckfighters zijn, is er bier, is er zweet en zijn er moshpits. En dan maakt het niet uit wanneer of hoe laat hoor. Onze vrienden van Best Kept Secret programmeerden ze als eerste act van de dag, maar daar moesten ze de tent ook opnieuw opbouwen na de show. Wij hebben ze bovendien op vrijdagavond, so all your arguments are invalid.  Beter stap je op je Desert Cruiser en freewheel je naar 013 vanavond. RAWK!!

En dan krijg je er de Canadese stonerhelden van We Hunt Buffalo er ook nog bij. Op het laatste album 'Living Ghosts' (met prachtig artwork van de Tilburgse artiest Maarten Donders) hoor je minder zweterige, doch niet minder ruige stonerrock van de bovenste plank. Witchrider (al jaren goed bevriend met Truckfighters) maakt fuzzrock die net zo makkelijk doomy en occult uit de hoek kan komen als full-on garagerockend. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en