013 logo
Losjes: Palms Trax + Serge
Losjes: Palms Trax + Serge

Losjes: Palms Trax + Serge

  • Hekkla

Begin maar vast warm te lopen, want Losjes komt naar Tilburg! Sinds 2012 laat het van oorsprong Bossche Losjes, bezoekers genieten van een frisse mix van house in de breedste zin van het woord, met hier en daar uitschieters naar disco en soms een vleugje techno. Met hostings op onder andere We Are Electric en een eigen outdoor festival met meer dan 1500 bezoekers, is Losjes inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste house concepten van het zuiden. Next stop: Tilburg! 

Met niemand minder dan Palms Trax op de decks belooft het een magisch 013-debuut te worden. De in Berlijn woonachtige Brit betoverde dit jaar nog de mainstage van het befaamde Dekmantel Festival en bracht op het gelijknamige label twee succesvolle EP’s uit. Zijn vintage sound, welke is geïnspireerd op grootheden als Omar S en Theo Parrish, doet het goed bij zowel liefhebbers als de minder frequente houseluisteraars. Het is niet voor niets dat de 25-jarige DJ/producer het publiek op onder andere ADE en Zeezout in beweging mag brengen met zijn swingende geluid. Maar eerst is op 15 oktober Losjes aan de beurt. 

De tweede grote naam van de avond is Clone Records labelbaas Serge. Hij lanceerde zijn Rotterdamse label in 1993, welke sindsdien wordt gezien als kwaliteitsmerk binnen de elektronische muziekwereld; met een korte stop tussen 2009 en 2012. Stijlen als Chicago house, Detroit techno, electro, en italo, golden als de bakermat van dit label. Met succesvolle labelavonden in Fabric, de Panoramabar en Trouw Amsterdam heeft Serge zijn strepen dan ook ruimschoots verdiend. Serge heeft lak aan trends en draait in de ogen van velen enkel kwaliteitsplaten. Van een oude disco swingplaat tot een fonkelnieuwe house banger, en alles daar tussenin.

Daarnaast opent Brabander Hekkla de avond. De DJ/producer uit Eindhoven staat bekend om zijn goede livereputatie en stond eerder al op onder andere We Are Electric, Ploegendienst en Wish Outdoor. Nu mag hij de Jupiler Zaal in de juiste vibe brengen.

  • Entree
  • Datum za 08 okt '16
  • Zaal Next
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.