Selah Sue (UITVERKOCHT)
Toon menu
vr 9 dec '16

Selah Sue (UITVERKOCHT)

+ Mike Wyatt

Ergens in 2009 begon de naam Selah Sue hardnekkig door ons land te gonzen. De Belgische schone kwam met haar opvallende stem en wondermooie liedjes terecht in het voorprogramma van Milow en werd daarna onmiddellijk gestrikt voor een optreden in De Wereld Draait Door. Ze trad op in het voorprogramma van Jamie Lidell in Londen en schopte het tot opwarmer van niemand minder dan Prince, bij een van zijn concerten in Antwerpen. De afgelopen jaren veroverde ze vele harten met haar optredens op de vele festivals in België en Nederland.

Selah Sue is een singer-songwriter die wel houdt van een beetje avontuur. Zo performt ze live met speels gemakt reggae, soul en jazz door elkaar. Ze scoorde hits met o.a. 'Raggamuffin' en 'Crazy Vibes.' Met de eerstgenoemde stal Selah Sue meteen de harten van critici en publiek. "Deze track symboliseert me," zegt de inmiddels 27-jarige zangeres, "het laat zowel mijn soulvolle en zingende kant zien als mijn hardere kant, tussen rap en reggae in.” Vanavond keert Selah terug naar 013 en wij kunnen niet wacht om haar weer te verwelkomen.

Support komt vanavond van Mike Wyatt, hij omschrijft zijn eigen zang als "Chewbacca tyring to sing", maar wij weten wel beter! Met zijn akoestische songs zal hij de zaal opwarmen voor Selah Sue. 

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?