Loos: Return of the Living Dead
Toon menu
za 29 okt '16

Loos: Return of the Living Dead

St. Paul & VJ Switchdoctor + Gallowstreet + Ben Penn + Ramses3000 + Thomas Oscar + Kidnap The DJ + El Corte De Florero

Loos? Dat dansfeest Loos dat vroeger Tilburg onveilig maakte met de beste indie, dance, pop en alles daarbuiten? Dat is toch hartstikke dood? Dat dachten wij ook. Totdat we vannacht gestommel op de trap hoorden. Bevend en gewapend met een elektrische tandenborstel gingen we kijken. Tot onze grote schrik zagen we Loos als een rottende gezombificeerde mummie zich tree voor tree omhoog werken. It's back! Return of the Living Dead Loos!

Speciaal voor deze gelegenheid komt onze favo DJ St. Paul met zijn spokendrijver VJ (S)witchdoktor weer op bezoek. Deze doorgedraaide platendraaier rijgt alle parels uit de pop, rock, indie en hiphop als een gekke professor aan elkaar.

Daarnaast is er stoomblazende livemuziek in de vorm van Gallowstreet. De twaalfkoppige brassband-draak uit Amsterdam staat garant voor een orkaan van roodkoperen traditional jazz, hiphop, funk en drum & bass. Ze blazen je omver, hup je graf in met hun 'Battleplan'. 

Basement
In onze dungeon is het al helemaal griezelen. Met Ben Penn (Gin-Gin en Cabrio) achter de knoppen, is wegrennen niet mogelijk, maar stilstaan ook niet. (Al zou je het willen.) Minstens zo afgrijselijk is de mummie-verschijning van Ramses3000 (beter bekend als DJ van Cairo Liberation Front), die met een dodelijke mix van Electro-Cha3bi en trapshit onze onderwereld afbreekt. Daarnaast is er nog Thomas Oscar, wiens identiteit nog altijd niet bekend is. Wat hij precies draait is nog ongewis, maar het schijnt creepy techno te zijn. Minstens zo eng is de DJ-set van Kidnap the DJ. Hij gooit alle stijlen voor je in de blender, wat resulteert in een vieze groene, maar dansbare drab die nog tot leven komt ook! Kunstcollectief El Corte De Florero (voorheen bekend als IKsperiment) zorgt er tenslotte voor dat jij echt nooit meer naar Loos durft...

Minimumleeftijd 18 jaar.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en