Incubate: Babyfather + Clipping.
Toon menu
za 10 dec '16

Incubate december - zaterdag

Incubate: Babyfather + Clipping.

Voorverkoop start: do 6 okt '16 15:00u

Incubate is aan het transformeren. Het vermaarde festival voor grensoverschrijdende cultuur gaat van één week in september naar drie weekenden per jaar. Voor deze 3de editie in december heeft het festival weer een aantal unieke namen weten te strikken die 10 en 11 december op tal van plekken in de binnenstad van Tilburg zullen spelen. Ook 013 is één van de plekken waar je programma van Incubate kunt bewonderen.

Deze zaterdag kun je in 013 genieten van:

Babyfather
Dean Blunt treedt al even niet meer op onder zijn moniker Hype Williams, maar deze Londense art-pop legende heeft de afgelopen jaren zeker niet stilgezeten! Zijn nieuwste project kreeg de naam Babyfather. In dit project zijn Dean Blunt’s typerende stijl en accent duidelijk te herkennen. Babyfather wordt echter gekenmerkt door meer lo-fi en dub-invloeden dan Blunt’s voorgaande werk. Wij zijn ervan overtuigd dat Babyfather de volgende stap is in de reeds uitgebreide carrière van Blunt.

Clipping.
Het experimentele hiphop project ontstond toen twee vrienden besloten om voor hun plezier nummers te componeren. Hun eerste muzikale pogingen waren gebaseerd op de gestolen vocals van commerciële rap artiesten. Nadat rapper Daveed Diggs het duo vervoegde, werd clipping. meteen een serieus project en later zelfs één van de meest opmerkelijke acts binnen het genre.

Bekijk het overige programma van Incubate hier.


Let op: Voor Incubate festival 2016 zijn diverse prijssoorten beschikbaar. Klik op onderstaande prijssoort voor meer info.

Passe partout (incl. Dudok) €50,-
Passe partout (excl. Dudok) €37,50
Dagticket zaterdag €25,-
Dagticket zondag (incl. Dudok) €40,-
Dagticket zondag (exlc. Dudok) €25,-

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en