Barong Family
Toon menu
za 26 nov '16

Barong Family

Mightyfools + Moksi + The Galaxy + Fountain of Youth

Voorverkoop start: wo 12 okt '16 12:00u

Het Barong Family label werd in 2014 opgericht door de mannen van Yellow Claw. Twee jaar en meer dan 35 releases verder, staat het label te boek als een van de meest toonaangevende labels in de wereld der high-energy trap, EDM, en house. Niet voor niets hostte het label afgelopen zomer nog een stage op Tomorrowland en hebben ze een dikke spot op ADE. Op 26 november is het echter tijd voor 013 en komen ze met enkele van de meest vooraanstaande namen naar Tilburg.

First up zijn Mightyfools. Zij waren (samen met Yellow Claw) verantwoordelijk voor de eerste Barong release, wat ze in 2015 nog eens dunnetjes over deden met de No Class EP. Naast Barong, zijn de mannen ook nog eens verbonden aan 's werelds allergrootste EDM label: Spinnin' Records. Hier brachten ze verschillende releases op uit en pakten ze miljoenen plays. De tweede headliner is het duo Moksi, die UK bass, garage, deephouse en een vleugje EDM in de mix gooien. Een goede move, want de boys gaan al een hele tijd super lekker.

De line up wordt gecomplimenteerd door twee andere familieleden. Allereerst: Fountain of Youth (Yung Felix, Tellem & Spacekees). Zij debuteerden op het label met de zomerse Sunrise EP en ook de daaropvolgende High Noon EP was een plaat vol vrolijke en dansbare tunes. Tot slot, is ook The Galaxy van de partij. The Galaxy bestaat uit Arjen Lubach (iedere zondag te zien op NPO 3) en Sacha Harland. Zij produceerden samen de Bass Country Club EP, die vorig jaar uitkwam op Barong. De EP vol energieke drops en sicke synths bracht het duo onder meer naar het Spring Awakening Festival in Chicago. Nu is Tillie aan de beurt.

Nulnuldertien is het nachtprogramma van 013 Poppodium.

Houd facebook.com/nul013 & nul013 op Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van de nachtprogrammering. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en