Supersized RAW
Toon menu
za 14 jan '17

Supersized RAW

Deetox + Rebelion + Bass Chaserz + Regain + many more

Voorverkoop start: di 15 nov '16 10:00u

Na het succes van de hosting op Dream Village en de onvergetelijke knaller op Supersized Kingsday is het weer tijd voor een splinternieuwe editie van Supersized RAW. Tijdens deze nacht pushen de artiesten hardstyle tot het extreme, met een flinke portie snoeiharde beats.

Het Schotse duo Rebelion, met hun veelbelovende album ‘Uprising’, weet wat rammen is en zal daarom niet ontbreken. Ook Regain verrast altijd weer met zijn mixes en lekkere edits van tracks. Alles wat het duo Prefix & Density uitbrengen lijkt in goud te veranderen en ook zij zullen tijdens deze nacht een spetterende set weggeven.

Maar er is nog meer voor de echte liefhebbers van Raw Hardstyle! The Queen of Raw, Deetox, zal haar lekkere rauwe tracks ten gehore brengen. En ook de Bass Chaserz brengen natuurlijk een flinke portie beukgeweld met zich mee.

Wie jou deze avond nog meer omver blazen, lees je hieronder:

Deetox
Rebelion
Bass Chaserz
Regain
Prefix & Density
Unresolved
Tartaros
Crossfight
Hosted by MC Livid

Deze RAW editie van Supersized wil je dus niet missen! Extra goed nieuws is dat je dit jaar zelfs nog langer los kunt gaan want de eindtijd is verlengd tot maar liefst 06.00 uur.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en