Five Finger Death Punch (uitverkocht)
Toon menu
ma 12 jun '17

Five Finger Death Punch (uitverkocht)

+ Mandrake's Monster

Las Vegas staat voornamelijk bekend als hét absolute gokwalhalla van de Verenigde Staten, maar het is ook de thuishaven van Five Finger Death Punch, één van Amerika’s populairste metalbands van dit moment. Al sinds debuutalbum ‘The Way Of The Fist’ (2007) grossiert deze groep in moddervette riffs, hooks en melodieën. Met frontman Ivan Moody aan het roer verpulvert Five Finger Death Punch dan ook zaal na zaal.

Op ‘Got Your Six’ (2015) wordt die retestrakke formule nog even lekker aangescherpt. Volgens website Loudwire staat het album vol met killer hooks en potentiële radiohits. De agenda van de groep voor 2017 staat alweer aardig vol met voornamelijk festivaldata, maar in Nederland hoeven we gelukkig niet in een drassig weiland te staan om ze te zien. Five Finger Death Punch komt namelijk naar 013 voor een ongetwijfeld spijkerharde clubshow.

‘s Neerlands beste nieuwe rockband doet vandaag support. Mandrake's Monster mixt invloeden van Queens of the Stone age en Foo Fighters met een geheel eigen geluid van nu, van opzwepende dampende tracks tot mooie liedjes. Groot talent dus mis ze niet.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en