Herman Brood Academie on Tour
Toon menu
za 18 feb '17

013 op locatie: Extase

Herman Brood Academie on Tour

+ FOES + Laura Sjin + Somersault baby

Dit concert vindt plaats in Extase Tiburg

De Herman Brood Academie on Tour is een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie. Alle shows zijn gratis te bezoeken. Bands als Rondé, Silent War, Emil Landman en Radio Eliza zijn al eerder mee geweest op tour.

Uniek aan de tour is dat alle opleidingen van de Herman Brood Academie aan bod komen. Zo wordt de tour opgezet door de studenten Music Industry Professional, zijn de muzikanten afkomstig van de artiestenopleiding en wordt het licht en geluid verzorgd door studenten van de opleiding podium/studiotechniek. 

FOES is een duo dat met hun energieke, harde noise-rock ieder publiek omver weet te blazen. Laura Sjin weet met haar Nederlandstalige (americana)pop de juiste snaar te raken! Goudeerlijk en met veel lieve randjes.
En Last, but not least! De derde band die met ons meegaat op tour deze editie is Somersault baby. Somersault Baby is het nieuwste project van Maaike van der Voort. Geïnspireerd door artiesten als PJ Harvey en the Pixies maakt zij zogenaamde 'sludgepop'. Met Leon van Amsterdam en Rutger Dingemans als strakke fundering van de band zul je sterk in je schoenen moeten staan om niet weggeblazen te worden.


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en