Simple Plan
Toon menu
wo 7 jun '17

'No Pads, No Helmets... Just Balls' 15-year anniversary

Simple Plan

+ Mallory Knox + Milestones

Voorverkoop start: vr 10 feb '17 11:00u

Hoera! Het is 15 jaar sinds Simple Plan hun eerste album uitbracht. Dubbel hoera! Dat vieren ze in 013. Driedubbel hoera! Dat vieren ze met een wel heel speciale show. Vandaag spelen de Canadezen namelijk het debuutalbum ‘No Pads, No Helmets… Just Balls’ integraal! De plaat waar het succesverhaal van de poppunkers mee begon. Tellen jullie even mee? Twee keer platinum in de VS, twee keer platinum in Canada, platinum in Australië, goud in Nieuw-Zeeland, en vijf keer (!) platinum in Indonesië. En ook in Nederland kwam het album in de hitlijsten. 

Uit het niets was Simple Plan een hele grote band.Ze verkochten 013 uit, stonden in het Klokgebouw en hoog op de line-ups van Pinkpop, Werchter en Groezrock. Vandaag krijg je dus sowieso alle hits van het debuutalbum te horen: ‘Addicted’, ‘I’m Just A Kid’, ‘I’d Do Anything’ en natuurlijk ‘Perfect’. We hoeven jullie niet te vragen om de teksten van buiten te leren, want die kennen jullie natuurlijk van binnen en van buiten. Tot vanavond dus :-). “I’m just a kid and life is a nightmare"

En Simple Plan neemt geen flauwe supports mee! Mallory Knox is afkomstig uit de emo-scene maar het in 2014 verschenen nieuwe album laat een verrassend volwassen alt-rock geluid horen, zonder aan aanstekelijke hooks te verliezen. Milestones heeft op het moment van schrijven pas één EP uit, maar hun door emo beïnvloedde pop/rock tunes zijn zo goed dat ze nu al getekend zijn op Fearless Records en de wereld rondtouren.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en