Blackstreet
Toon menu
zo 26 mrt '17

Blackstreet

Voorverkoop start: za 4 feb '17 10:00u

If you need a fix: tonite staat Blackstreet in 013! Deze heren hebben met ‘No Diggity’ misschien wel het allerbeste R’n’B nummer ooit gemaakt. Alles klopt eraan. Die beat, dat geneuriede ‘Hm-mmm’, die piano… wat een track! Voor de hitparade luisteraar hield het daar wel op, maar de fans weten wel beter. Het hele album ‘Another Level’ doet zijn naam eer aan, met tracks als ‘Fix’ en ‘Don’t Leave Me’.

Maar Blackstreet heeft ook nog andere heerlijke R’n’B glijders, zoals ‘Deep’ en ‘Before I Let You Go’. Vanavond laten ze in de bezetting Mark Middleton, Eric Williams & Jeremy 'Remy' Hanna ook jou zweten met hun zwoele sound tijdens hun enige volledige show in Nederland. Play on playette! 

Support is er van Lloyd De Meza. Misschien wel de meest ervaren R’n’B vocalist van Nederland. Jarenlang maakte Lloyd furore als groepslid van de formatie Arnhemsgewijs, dat in 1996 een nr 1. hit te pakken had met het catchy nummer ‘Je hebt me gebruikt’. Anno 2017 weet Lloyd De Meza nog steeds de juiste snaar te raken. Enjoy!

De timetable voor zondag (onder voorbehoud):

19:30 - deuren open
20:15 - 20:45 Lloyd de Meza
21:15 - 22:15 Blackstreet


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en