Undeclinable Ambuscade (uitverkocht)
Toon menu
vr 31 mrt '17

Try Out Before We Dry Out

Undeclinable Ambuscade (uitverkocht)

+ F.O.D.

Potverdomme, dit is het beste nieuws van 2016. Eén van de allerbeste punkbands die Nederland ooit voortbracht keert terug: Undeclinable Ambuscade a.k.a. Undeclinable a.k.a. The Undeclinables! Welke naam je ook gebruikt, ze zijn terug in ieder geval. De melodische punkrock bracht de Brabanders tot op Epitaph Records, het grootst punklabel ter wereld. Daar brachten ze twee geweldige albums uit – speelde op Lowlands, Pinkpop, Dynamo en nog veel meer zalen en festivals - waarna ze er de brui aan gaven.

Maar dankzij Groezrock zijn ze nu terug. Niet voor een comeback, maar voor een tijdelijke reünie. Dus geen nieuw materiaal, maar gewoon alle oude hits knallen. ‘7 Years’, ‘Whatever’, ‘Trapped’ en ‘African Song’ (HEYHEYHEY!) zullen vanavond allemaal te horen zijn. Maar, zoals ze zelf al aankondigden in ‘Growing Older’, ze zijn inmiddels wat jaartjes ouder en omdat ze zoveel jaren de nummers niet meer gespeeld te hebben, doen ze vandaag een try out-show. Laat de unieke kans om deze helden nog eens live te zien niet schieten!  

Zoals het (helaas niet meer bestaande) Up Magazine ooit schreef over de Belgische band F.O.D.: “De vlotte, opgewekte punkrock klinkt als een mix van The Bouncing Souls, oude Green Day en de beste punkrockband die Nederland ooit voorbracht: Undeclinable Ambuscade.” 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en