Laurence Jones
Toon menu
do 12 okt '17

Laurence Jones

+ The Tightropes

Voorverkoop start: za 25 mrt '17 10:00u

Oké, we zeggen het maar gewoon: Laurence Jones is anno 2017 het grootste talent in de blues. Op zijn zeventiende begon hij al zijn eigen bluesband. In 2014 won hij de ‘Young Artist Of The Year’-award op de British Blues Awards. En nu, met zijn 25, heeft hij al drie albums uitgebracht en de hele wereld rond getourt. Walter Trout noemde Laurence een “genie” en “een kruising tussen Eric Clapton en Buddy Guy”. Dat is nogal een compliment van de grootmeester.  

Vreemd zijn die complimenten echter niet. Jones mag dan misschien niet op deze wereld gezet zijn om de blues te vernieuwen, maar wanneer hij zijn Telecaster vol open zet en die heerlijke licks uit zijn Fender tovert… Knappe vent/dame die de groove dan niet voelt. Hoe goed Laurence Jones op plaat ook moge zijn, live is hij op zijn best. Met een brede glimlach op zijn gezicht staat hij met zijn band garant voor spetterende blues die verdomd aanstekelijk werkt. Zo was ook al te zien in het voorprogramma van Status Quo in 013. Wat een spel, wat een genot. Wat een talent!

De support van vanavond komt van eigen bodem. Het trio The Tightropes produceert een funky bluesrock geluid in de lijn van Jimi Hendrix, Cream en Stevie Ray Vaughan. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en