Marky Ramone
Toon menu
wo 14 jun '17

Marky Ramone

+ Forever Saturday

Voorverkoop start: za 15 apr '17 10:00u

1..2..3..4!  Het bekende begin van ieder nummer van Ramones. Als de drummer van de legendarische band scoorde Marky Ramone talloze hits, won de meest prestigieuze prijzen ter wereld en verwierf een plek in de Rock 'n Roll Hall of Fame als boegbeeld van de punk!

Na het uiteenvallen van The Ramones heeft de beste man niet stil gezeten. Naast het uitbrengen van een aantal solo albums en was hij ook nog een tijdje de drummer van een andere legendarische band; The Misfits. Toch besloot hij in 2010 met een nieuwe band aan een compleet nieuw avontuur te beginnen onder de naam Marky Ramone’s Blitzkrieg. Samen met Ken Stringfellow (bekend als gitarist van The Posies, R.E.M, Big Star en The Discplines) laten zij vanavond alle beroemde hits van Ramones de revue passeren.  HEY HO! LET’S GOOOO! 

Het voorprogramma wordt verzorgd door de jonge honden van Forever Saturday. De jonge punkband uit Den Haag steek haar invloeden niet onder stoelen of banken. Denk aan Simple Plan, Sum 41, Green Day, All Time Low en natuurlijk Ramones. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en